KÖP BOKEN

Beställ boken "PATIENT 14:3"

Annika Thörnros, Lava 2021


Hej,

Vad härligt att du vill läsa min bok! 

Så här gör du:

Swisha 259:- till 123 485 24 14, så skickar jag boken till dig.

I priset ingår boken, emballage, porto.

Knappa in dina uppgifter* i formuläret och ange även om du vill ha boken med eller utan en liten hälsning från mig. Glöm inte att trycka på "Skicka". 

Må väl ~ Gör gott 
Varm kram från mig!
Annika


* Dina kontaktuppgifter:

Vad gäller e-post som skickas till mig sparas posten (och därmed ditt namn, din e-postadress och eventuella andra personuppgifter som posten innehåller) i mitt e-postprogram under så lång tid jag bedömer skäligt för att kunna fullfölja min relation till dig som kund, leverantör eller annan intressent. Jag raderar inkommande mail regelbundet, men noterar ditt namn i en fil för skickade böcker som underlag till min bokföring. När du fyller i formuläret godkänner du hanteringen av dina uppgifter, tills du kontaktar mig och meddelar annat.


 
 
 
 
 


Den andra boken skrivs i detta nu och handlar om hur jag kämpade mig tillbaka till ett självständigt liv och meningsfull sysselsättning. Berättelsen drar läsaren längs stigar genom snårskogen mellan Läkare, Försäkringskassan, Advokater, Försäkringsbolag, Trafikskadenämnden och den lilla personen som ville fungera och leva mitt liv. 

Kommande bok nummer tre handlar om att landa. Landa i självmedkänsla och acceptans – den handlar om att vi alla har ett värde – som de unika varelser vi faktiskt är. 

Fler böcker

PATIENT 14:3 är den första boken i en serie av tre böcker