OM ANNIKA

Annika Thörnros

Livscoach, föreläsare och författare

Jag väljer vänlighet och glädje!   


Mänskliga möten i olika former har jag arbetat med under hela min yrkeskarriär, jag har erfarenheter från en mängd olika serviceyrken, från marknadsföring och som chefsstöd i ett brett HR arbete. 


Jag får ofta höra att jag sprider glädje och att jag uppfattas som en glad, varm och empatisk person - vilket nog är sant, men sant är även att jag har prövats ganska hårt i livet och hittat vägen fram genom aktiva livsval. 


” Det är inte hur man har det, utan vad man gör av det, som ger mening i livet”


För jag lever! Det var inte självklart efter min trafikolycka. Jag lever även med funktionshinder, kronisk värk och en begränsad mängd energi efter att ha varit med om en traumatisk bilolycka som förändrade mitt liv för alltid. Men jag är tacksam! En känsla som jag har nära tillgång till – över stort som smått i livet – tack vare trafikolyckan.


Mina erfarenheter och lärdomar i livet har jag nu valt att paketera i bok- och föreläsningsform, för att inspirera till att skapa ett gott liv, se kraften i mötet mellan människor och betydelser av inkännande bemötande och visa på möjligheter till att välja ett gynnsamt förhållningssätt till vad än livet för med sig.


Må väl! Gör gott!


Annika